Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Berkin Elvan Mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı. İşte yayınlanan anma mesajı.

Yayınlanma:
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Berkin Elvan Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan'ı ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabı  twitter üzernden bir mesaj yayınladı.

Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümü ile ilgili yayınladığı mesajda Kılıçdaroğlu, "Berkin umut dolu gözleriyle hep 14 yaşında kalacak... Demokrasi, özgürlük ve huzur dolu günler sana olan borcumuzdur güzel kalpli çocuk" sözlerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan'ı ölüm yıldönümünde twitter hesabından verdiği mesajla andı. ISTANBUL DHA Berkin Elvan Kimdir?

5 Ocak 1999 günü doğan Berkin Elvan, Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında, 16 Haziran 2013 tarihinde, polis tarafından atılan göz yaşartıcı gaz kapsülünün başına isabet etmesi üzerine, aylarca komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Berkin Elvan'ın ailesi olayın ekmek almaya giderken yaşandığını söylemiş, bazı kaynaklarda ise Berkin Elvan'ın eylemlere katıldığı ve olayın bu sırada gerçekleştiği belirtilmektedir.

Olayın ardından Türkiye'nin çeşitli illerinde protesto gösterileri düzenlendi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.