Kenan Doğulu'nun ağzına Beyaz Show'da sinek kaçtı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un önceki akşamki bölümünde konuk olan Kenan Doğulu'nun canlı yayında ağzına sinek kaçtı. İşte o anlar.

Yayınlanma:
Kenan Doğulu'nun ağzına Beyaz Show'da sinek kaçtı

Önceki akşam ekranlara gelen Beyaz Show'un yeni bölümünde ilginç bir olay yaşandı. Beyaz Show'un yeni bölüm konuklarından olan Kenan Doğulu'nun başına gleen olay, hem stüdyodaki, hem de ekran başındaki izleyicileri şaşırttı.

Her haftanın Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan ve on binlerce kişi tarafından büyük bir merak ve ilgi ile takip edilen, ünlü şovmen ve komedyen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show, yine izleyicileri gülmekten kırdı. Beyazıt Öztürk'ün keyifli ve esprili sunumu ile adeta bu konumda rakipsiz bir hale gelen Beyaz Show'un önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde yine bir birinden keyifli anlar yaşandı.

Kenan Doğulu'nun Ağzına Sinek Kaçtı

Programın konuklarından olan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun ağzına program esnasında sinek kaçtı. Sohbet devam ederken bir anda irkilen Kenan Doğulu'nun ağzıma sinek kaçtı demesiyle Beyazıt Öztürk espriyi patlattı. Kaçmasından daha ziyade sanki sen sineği yakaladın diyen Beyazıt, izleyicileri kahkahaya boğdu. İşte o anlar.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.