Kerem Bursin’den Şok Eden Açıklama! Kendisini Kesinlikle Tanımıyorum

Kerem Bursin uzun süredir Danla Bilic ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara sessiz kalıyordu. Sonunda konuyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilere konu ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Kerem Bursin; “Tabii ki de öyle bir şey söz konusu değil. Kendisini tanımıyorum ancak eminim ki iyi bir insandır.” sözlerini dile getirerek gülümsedi.

Yayınlanma:
Kerem Bursin’den Şok Eden Açıklama! Kendisini Kesinlikle Tanımıyorum

Haber muhabirlerinin yapmış olduğu habere göre Kerem Bursin Etiler’de görüntülendi. Ünlü oyuncu Bursin, bir mekandan çıkarken kameraların objektiflerden kaçamadı. Yakın arkadaşları ile eğlenmeye geldiğini dile getiren Kerem Bursin, basın mensuplarının yöneltmiş olduğu sorulara tek tek yanıt verdi.

“Süre Gerekli”

“Bir projem var. Ancak süre lazım.” sözlerini dile getiren ünlü oyuncu Kerem Bursin, “Yaklaşık bir senedir yazmış olduğum bir proje söz konusu. Alışık olmadığımız konular üzerine odaklanarak bir senaryo ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Piyasamızı da bir hayli zenginleştirecek bir senaryo olacağını düşünüyorum.” ifadelerini dile getirdi.

3560720-cbc97ba673c20112c45756d33d759182-640x640.jpg

“Kendisini Kesinlikle Tanımıyorum”

Ünlü oyuncu Kerem Bursin geçtiğimiz haftalar içerisinde Danla Bilic ile isminin aşk dedikodularına karıştığına soru yöneltilmesi üzerine; “Tabii ki de öyle bir şey söz konusu değil. Kendisini kesinlikle tanımıyorum. Ancak eminim ki iyi bir insandır.” açıklamasını dile getirerek kahkaha attı.

“Tepkimi Dile Getirdim”

Daha önce yeni ve gizli bir aşka yelken açtığı yönündeki iddialar karşısında detaylı açıklama yapan ve söylentileri kesinlikle reddeden ünlü oyuncu Bursin; “Evet arkadaşımla alakasız bir şekilde bir haber paylaşımı yapıldı. Ben de buna yönelik olarak tepkimi gösterdim.” şekilde konuşmuştu.

“Artık Kendi Hayatınıza Odaklanın”

Yöneltilen iddiaları sonuna kadar yalanlayan ünlü oyuncu Kerem Bursin paylaşmış olduğu gönderisinde; “Genellikle bunu yapmam ancak bu haber tamamen bir saçmalık. Ben bekar bir insanım. Siz ve bunu okuyanlar her kimlerse hakkımda kesinlikle çıkan bu saçma haberleri yaymazsanız ve kendi hayatınıza ya da gerçek haberlere odaklanırsanız gerçekten çok sevinirim. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini dile getirmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.