Kerimcan Durmaz Saldırıya Mı Uğradı? Kerimcan'ın Sahne Aldığı Mekan Karıştı

Sosyal medya, ünlü Dj Kerimcan Durmaz'ın Samsun'da sahne aldığı mekanda silahlı saldırıya uğradığını konuşuyor.

Yayınlanma:
Kerimcan Durmaz Saldırıya Mı Uğradı? Kerimcan'ın Sahne Aldığı Mekan Karıştı

Sosyal medya fenomeni ve ünlü Dj Kerimcan Durmaz silahlı saldırıya uğradığı iddiaları, sosyal medyayı karıştırdı.

Sözcü'de yer alan habere göre, önceki akşam Samsun'da bulunan Hayal Kahvesinde sahne alan ünlü Dj Kerimcan Durmaz'ın silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Ünlü Dj ve sosyal medya fenomeni olan Kerimcan'ın sahne aldığı saırada arbede yaşandığı ve bu arbede sırasında silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. İddiaların üzerine bugün sosyal medyada en çok konuşulan konu haline gelinen Kerimcan Durmaz hakkında henüz bilgi gelmedi.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

İnternet aleminin yeni fenomeni olan Kerimcan Durmaz, gerek sosyal medya hesapları üzerinden olsun gerekse periscope üzerinden olsun yaptığı paylaşımlar ve sohbetlerle tanınmaya ve ünlenmeye başladı. ilk olarak periscopede paylaştığı videolarla tanınmaya başlayan Kerimcan Durmaz, sık sık paylaştığı ve kendine has tavırlar sergilediği videolarla periscopun bir numaralı ismi haline geldi. 1994 doğumlu ve akrep burcu olan Durmaz, ayrıca Dj olarak birçok sahne de alıyor.

Hem erkek hemde bayan kullanıcıları tarafından sevilerek takip edilen Kerimcan Durmaz'ın durumu hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.