Kılıçdaroğlu'ndan son dakika taşeron işçi açıklaması geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı son dakika açıklamasında taşeron işçilerin sorunlarına değindi. İşte Kılıçdaroğlu'nun taşerona kadro açıklaması.

Yayınlanma:
Kılıçdaroğlu'ndan son dakika taşeron işçi açıklaması geldi

Bugün gerçekleşen CHP Grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taşeron işçilerin sorunlarına değindi.

Düzenlenen grup toplantısında konuşmasının başında partilileri selamlayan Kılıçdaroğlu, taşeron işçilerin 21. yüzyılın kölesi olduklarına değindi. Konuşmasına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında, "CHP grubunun bir özelliği var, toplumun en zayıf kesimlerini ısrarla biz dile getiririz. Bazen CHP grubunda, bazen TBMM Genel Kurulunda bazen de Türkiye'nin herhangi bir yerinde. Taşeron işçisi 21. yüzyılın kölesidir. Bu kölelik anlayışına karşı çıkacağız. Sizin haklarınızı her yerde dile getireceğiz. Ramazan geliyor, işverene sesleniyorum; 28 işçiyi yeniden işe al. İşlerine son vermek vicdanın kaldıracağı bir şey değildir. Saygıdeğer iş adamından bekliyoruz. " ifadelerini kullandı.

28 İşçi İşine Dönmeli

Açıklamasının devamında ise işinden çıkarılan 28 işçinin tekrar işine dönmesi gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, parti olarak taşeron işçilerin haklarını arayacaklarını ifade etti.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden, işçi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba ekleyebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.