Kim Kardashian'ın +18'lik Kaseti 10 Yılda 210 Milyon Kez İzlendi

Kim Kardashian'ın adının dünya genelinde duyulmasının faktörü olan +18'lik kasetini yayınlayan site, yayınlamanın 10. yılını kutladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kim Kardashian'ın +18'lik Kaseti 10 Yılda 210 Milyon Kez İzlendi

Kim Kardashian'ın 10 yıl önce bir anda ünlü olmasına neden olan +18 kasetini yayımlayan site, videonun 10. yılını, düzenledikleri törenle kutladı.

Videoyu yayınlayan internet sitesi, bundan yaklaşık 10 yıl önce bu videoyu yayınladı ve bu görüntülerin yayınlanmasının ardından hem Kim Kardashian, hem de internet sitesi çok para kazandı. Videonun siteye yüklenmesinin ardından 10 yıllık bir süre geçti ve site yetkililerinin yaptığı açıklamada, bu videonun 210 milyon defa ilendiği belirtildi.

Videonun yüklenmesinin 10. yılını kutlayan şirket, Kim Kardashian'ın seks kasetinin gelirini de açıkladı. Site yetkililerinden yapılan açıklamada yüklendiği gündem bu yana 210 milyon defa izlenen bu videodan şirket toplamda 100 milyon dolarlık bir gelir elde etti.

Videonun 10 yıldan bu yana 210 milyon defa izlenmesi demek, bu videonun her bir buçuk saniyede bir defa bir kullanıcı tarafından izlendiğini gösteriyor.

10 yıl önce yayınlanan ve magazin dünyası ile internet dünyasını sarsan bu videonun, Kim Kardashian'ın partneri Ray J tarafından kasten yayınlandığı iddia ediliyor.

Kim Kardashian Elbisesine Sığmadı Haberine ve Görsellere Ulaşmak İçin Lütfen TIKLAYIN

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.