Kiralık Aşk Final Yaptı-Kiralık Aşk Final Bölümünde Neler Yaşandı (Defne Hamile Olduğunu Söyledi mi?)

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Kiralık Aşk, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile final yaptı. İşte Kiralık Aşk'ın son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Kiralık Aşk Final Yaptı-Kiralık Aşk Final Bölümünde Neler Yaşandı (Defne Hamile Olduğunu Söyledi mi?)

Yayınlandığı ilk günden bu yana binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Kiralık Aşk dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile final yaptı.

İzleyicilere hem keyif hem de neşe dolu anlar yaşatan dizi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile final yaptı. Fenomen dizi Kiralık Aşk'ta final bölümde izleyiciler hem üzüldü hemde sevindi. Son bölümde beklenen birleşme oldu ve ikili mutlu sona ulaştı. Defne'nin Ömer'e hamile olduğunu söylediği son bölümde ikili, bu haberden sonra evlilik kararı aldı.

Yayınlandığı her bir bölümü büyük bir merak ve heyecanla takip edilen Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde Ömer kendisini Türkan'a anlatmak ve mutluluğu yakalamak için yola koyuluyor. Heyecan ve sabırla başlayan bu yol mutluluk ve sevinç gözyaşları ile sona eriyor. Ömer'e hamile olduğunu söyleyen Defne, çok mutludur ve bu haberi alan Ömer'in ise tepkisi görülmeye değerdir. Başta Ömer'in hayatına yardımcısı olarak giren Defne sonunda Ömer ile dünya evine giriyor ve çiftimiz mutluluk dolu bir serüvene çıkıyor.

Başrollerinde Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun oynadığı ve Müjde Uzman, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu,  Kerem Fırtına, Sanem Yales, Osman Akça, Melisa Giz Cengiz, ve Seçkin Özdemir'in de tol aldığı dizinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için Star tv resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.