Kırgın Çiçekler 79. Bölüm Yayınlandı-Kırgın Çiçekler 80 Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı? Kırgın Çiçekler'in 79. bölümünü internet üzerinden nasıl izlerim? Kırgın Çiçekler dizisinin 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümü ve yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Kırgın Çiçekler 79. Bölüm Yayınlandı-Kırgın Çiçekler 80 Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kırgın Çiçekler dizisi, önceki akşam 79. bölümü ile ekranlara geldi.

İçerde, İsimsizler ve Söz isimli dizilerle aynı gün yayınlanmasına rağmen reyting sıralamasında sürekli olarak ilk 3 içinde yer alan Kırgın Çiçekler dizisi, ekranlara gelen 79. bölümü ile yine binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Öte yandan diziyi ekran başında izleyemeyen takipçiler ise, internet üzerine dizinin son bölümünde yaşanan olayları araştırmaya başladı. Peki Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte bölüm özeti.

Kırgın Çiçeklerin ekranlara gelen 79. bölümünde Songül, tefeciler tarafından rehin alınır. Tefecilerin elinde olan Songül'ün hayatını kurtarmak için iki saat içinde istedikleri parayı getirmek zorunda olan Güney, lazım olan parayı bulmanın yollarını araştırır. Durumu öğrenen Sadullah, evi satmak için Zehra'dan evin tapusunu ister. Serkan, Nazan'ın Kemal'le iş birliği yaptığını öğrenince evi terk ederek Eylül'ün yanına yerleşme kararı alır.

Öte yandan Serkan'ı evde gören Kemal, iyice deliye döner. Eylül'ü iyice köşeye sıkıştırmak için korkunç bir plan yapan Serkan onu zor durumda bırakır. Eylül ise iki kardeşi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

Dizinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmeye yapıştırabilirsiniz.

" http://www.atv.com.tr/webtv/kirgin-cicekler/bolum/79?id=1d4c27cb-e902-4664-bf19-0aa449267106 "

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Önceki Bölümde Neler Yaşandı?

Eylül kardeşleriyle beraber eve yerleşir. Kızlar Kemal'in Eylül'ü yalnız yakalayıp zarar vermesinden korkmaktadır. Feride ve Toprak, Eylül'ü zor günlerinde yalnız bırakmazlar. Serkan, Eylül'ün ziyaretine gelerek ona hala âşık olduğunu söyler. Güney, tefeci tarafından köşeye kıstırılır. Songül borçlandıklarını öğrenince en son çare Selin'e gider. Tefeci Güney ve Songül tehdit eder. Kemal, Nazan'dan parasını geri vermesi karşılığında Metin'i ister…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.