Kırıkkaleli Piyade Er Ümit Çelik, tezkeresine 1 gün kala yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu

Şırnak Silopi'de görev yapmakta olan Piyade Er Ümit Çelik, tezkeresine 1 gün kala yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kırıkkaleli Piyade Er Ümit Çelik, tezkeresine 1 gün kala yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu

Şırnak'a bağlı Silopi İlçesi'nde tezkeresin yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralı olarak 15 gündür tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan Piyade Er Ümit Çelik, memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun cenazesinde göz yaşı döken şehit annesi Aysel Çelik, "Yavrumu kader aldı" diyerek feryat etti.

Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi'nde bulunan babasının evinin önüne getirilen şehit Piyade Er Ümit Çelik için helallik alındı. Daha sonra Nur Camii'ne getirilen şehidin cenazesine annesi Aysel, babası Mevlit, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı Tuğgeneral Sıtkı Varlı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il müdürleri, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Teskeresine 1 gün kala şehit olan Piyade Er Ümit Çelik'in annesi Aysel, babası Mevlit ve yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktüler. Şehit Çelik, Kırıkkale Nur Camisi'nde öğle namazı ve kılınan cenaze namazı sonrası Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.