Kırklareli Büyükmandıra Belediyesinden Personel Alımı

Kırklareli’de ikamet eden memur adaylarını sevindiren yeni bir ilan geldi. Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi personel alımını yapacak olduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Kırklareli Büyükmandıra Belediyesinden Personel Alımı

Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi personel alım yapacak olduğunu açtığı ilanla duyurmuş oldu. Kırklareli Belediyesinde çalışmayı düşünenler, kurumun hangi pozisyonlarda personel alımını gerçekleştirecek olduğunu merak ettiklerini söylemeliyiz. Büyük Mandıra Belediyesinin kadro ile ilgili dağılımını nasıl yapacak olduğu başvuru yapacak kişiler açısından son derece önemli oluyor. Büyükmandıra Belediyesi personel alımlarında hangi şartları istediği ile ilgili bilgi verdi. Buna göre başvurularını yapacak olan adayların şartlara mutlaka uygun olmaları gerekiyor.

Büyükmandıra Belediyesi Personel Alım Şartları Ne Olacak?

Büyükmandıra Belediyesi personel alım şartlarının ne olacağı da başvurular esnasında öğrenilmek isteniyor. Büyükmandıra Belediyesi personel alımları ilanında şartlar şu şekilde ifade edilmiştir. Buna göre;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması
  • G Sınıfı Kepçe operatör ehliyetine sahip olmak
  • Adli sicil kaydı olmaması
  • Askerlikle ilgili ilişik durumunun olmaması
  • Son bir sene içerisinde Büyükmandıra’da ikamet ediyor olmak

İstenen bu şartları yerine getiren adaylar Büyükmandıra Belediyesinde personel olarak çalışma hakkına sahip olacak.

Büyükmandıra Belediyesi Personel Alım Başvurusu

Büyükmandıra Belediyesi personel alım başvurusu yaparak sorunsuz şekilde Belediye’ye bağlı olacak şekilde çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Başvuru yapacak kişilerin çalışmaya engel durumlarının olmaması da bir başka istenen önemli detaylar arasında yer alıyor. Bu sebepten dolayıdır ki başvuru yapacak olan adayların beyan edilen tüm şartları mutlaka yerine getirmesi gerekiyor.

Büyükmandıra Belediyesi kepçe operatör kadrosunda yer almak isteyenlerin bu pozisyonda çalışmaya uygun olması isteniyor. Bu sebeple kurum bünyesinde kepçe operatörü olarak çalışmak isteyenlerin açılan ilana son başvuru tarihi dolmadan bir an önce başvurularını yapmaları gerekecek.

Büyükmandıra Belediyesi Kepçe Operatörü Son Başvuru Tarihi

Büyükmandıra Belediyesinin ihtiyaç duymuş olduğu Kepçe operatörü ile ilgii son alım başvuru tarihi belli oldu. Buna göre Belediye kadrosundaki ihtiyacı karşılamak amacıyla son başvuru tarihi olan 15 Marta kadar başvuru yapma hakkı tanıyacak. Son başvuru tarihini kaçırmadan Büyükmandıra Belediyesi kepçe operatörü için başvurularınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.