Kısmetse Olur 10 Mayıs'ta neler olacak? Kısmetse Olur nasıl izlerim, kim elendi?

Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü nasıl izlerim? Kısmetse Olur'da son bölümde neler yaşandı? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur yeni bölüm detayları.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 10 Mayıs'ta neler olacak? Kısmetse Olur nasıl izlerim, kim elendi?

Geçtiğimiz gün yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile bazı düzenlemelerin geldiği evlilik programları yayınlanmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanırken yayınlanan bu kararname sonrasında ekranlara veda eden Kısmetse Olur, artık yayın hayatına internet platformu üzerinden devam edeceğini açıkladı.

Kanal D internet adresi üzerinden yayın hayatına devam  eden Kısmetse Olur'un yeni bölümleri de yayınlanmaya başladı.

İlk başlarda tüm adaylarla arası iyi olan, ancak daha sonra birer birer tüm adaylarla kavga eden Adnan, bu sefer de Melis'ten bir tepki alıyor. Melis, Adnan'a sesini yükselterek, ”Kemal’le beni yan yana koymuşsun demek ki Kemal daha ağır basmış ve onu seçmişsin” dedi. Melis'in bu tepkisi üzerine Adnan. “Bu saatten sonra benim hayatımda Kemal diye bir insan yok” cevabını verdi ve kendini affettirmeye çalıştı.

Evde Hiçbir Arkadaşım Kalmadı

Son günlerin tartışmalı ismi Adnan, yine flaş bir açıklama yaptı. Adnan, sevdiğim kişilerin düşmanlarımla aynı safta olduğunu görünce sinirlendiğini söyler. Öte yandan evde hiçbir arkadaşının kalmadığını dile getiren Onur gözyaşları içinde kalır ve “Ben bu kızın suratına bakamıyorum” sözlerini söyler.

Tuğçe ile Emre arasında bir süredir devam eden düzeyli ilişkide Tuğçe, damat adayının yanından ayrılarak, “Ben artık çok sıkıldım” der ve Emre'yi yalnız bırakır. Öte yandan Seda Akgül, bir açıklama yapar ve Didem ile Adnan hariç herkesle ilgili olumsuz eleştirilerin geldiğini ifade eder.

Kısmetse Olur'un son bölümlerini izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur/bolumler/kismetse-olur-418-bolum "

Son Bölümde Kim Elendi?

Kısmetse Olur haftanın finalinde Onur ve Gamze ikilisi eleme heyecanı yaşadı.  Haftanın birincisinin Emre olmasıyla birlikte programdan gönderilen isim Gamze olmuştu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.