Kısmetse Olur 13 Mayıs haftanın finalinde kim elenecek? Kısmetse Olur saat kaçta nerede yayınlanacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde eleme heyecanı yaşanacak. Peki Kısmetse Olur'un yeni bölümünde hangi olaylar yaşanacak? Kısmetse Olur'un yeni bölümünü nereden izleyebilirim? Kısmetse Olur saat kaçta? İşte Kısmetse Olur'un yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 13 Mayıs haftanın finalinde kim elenecek? Kısmetse Olur saat kaçta nerede yayınlanacak?

Daha önceden Kanal D ekranlarında yayınlanan, ancak daha sonra yayınlanan KHK ile bazı düzenlemelerin gelmesi ile yayın hayatına internet ortamında devam eden Kısmetse Olur, 13 Mayıs Cumartesi günü, yeni bölümü ile yayınlanacak.

Binlerce izleyicinin büyük bir merakla beklediği Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı Kanal D'nin internet sitesi üzerinden izleyiciler ile buluştu. Heyecanla beklenen Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi haftanın finali bölümünde yine izleyicileri nefes kesen sahneler bekliyor.

Haftanın finali bölümünde tansiyon yine bir an olsun dinmiyor. Son günlerin tartışmalı ismi Melis, Akın hakkında bir konuşma yapar ve ortam Melis'in Akın hakkında söylediği sözler üzerine gerilir. Akın'ın sürekli olarak Adnan ile Didem ilişkisini desteklemesine eleştiride bulunan Melis, onu neyle itham etti? Akın, Melis'in söylemleri karşısında bir şey diyecek mi? Akın sessizliğini ne zaman bozacak?

Akın ile girdiği tartışanın yanı sıra Melis'în İlkay ile arasında bazı gelişmeler yaşanıyor. Peki Melis ile İlkay arasında neler oluyor? Melis, neden İlkay'ın Kemal'den farkı olmadığın yönünde açıklama yaptı? İlkay, Melis'i bu sözlerinden sonra affedecek mi?

Kısmetse Olur'da Eleme Heyecanı Yaşanacak

Kısmetse Olur'un 13 Mayıs günü yayınlanacak yeni bölümünde eleme heyecanı yaşanacak. Elenen isim açıklandığında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Bölümüyle kanald.com.tr'de yayınlanacak.

Son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.