Kısmetse Olur 13 Nisan Fragmanında Büyük Sürpriz (Aycan'dan Onur'a Yüzük Sürprizi)

Kısmetse Olur'un 13 Nisan günü ekranlara gelecek olan bölümünün fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur'un 13 Nisan programı özeti ve fragmanı.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 13 Nisan Fragmanında Büyük Sürpriz (Aycan'dan Onur'a Yüzük Sürprizi)

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ve heyecanla izlenen programı Kısmetse Olur'un 13 Nisan Perşembe günü fragmanı yayınlandı.

Binlerce kişinin büyük bir merak ve beğeni ile takip ettiği Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur, 13 Nisan Perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölüm öncesi internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biri Kısmetse Olur'un 13 Nisan Perşembe günü yayınlanacak bölümünün fragmanı oldu. Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 13 Nisan programının fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur'un fragmanı ve yeni bölüme dair tüyolar.

Kısmetse Olur'un son bölümünde Tuğçe nedeniyle evi terk ettiklerini açıklayan Adnan ile Didem, Kısmetse Olur evine tekrar geliyor. Öte yandan Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Aycan, kendisine sürpriz bir evlenme teklifi eden Onur'a sürpriz hazırlıyor. Onur'a sürpriz bir hediye aldığını söyleyen Aycan, çantasından yüzükleri çıkarıyor ve Onur'a büyük bir sürpriz yaşatıyor.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Onur'un bu sürpriz karşısında büyük bir heyecan yaşadığı görülürken sevinçten havalara uçtuğu görüldü.

Öte yandan burnundan ameliyat olan Melis şse, hastanede kendisini kimsenin ziyaret etmemesine ağlayarak tepki gösterdi. Sadece hastanede Kemal'in kendisini ziyarete geldiğini söyleyen Melis, ona teşekkürlerini iletti ve gözyaşlarına hakim olamadı. Bu durum sonrasında Melis, evdekilere sert bir şekilde çıkışarak, “Buradan evdekilere sesleniyorum bundan sonra yapacaklarımdan ben sorumlu değilim” sözlerini söyledi. İşte O Fragman

Kısmetse Olur Son Bölümde Kim Elendi?

Kısmetse Olur'un haftasonu ekranlara gelen son bölümünde sunucu Seda Akgül, bu hafta elemenin olmayacağını açıklamıştı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.