Kısmetse Olur 14 Ocak Yeni Bölümünde Neler Yaşandı? Kısmetse Olur'da Kim Eleniyor?

Kısmetse Olur, 14 Ocak gecesi ekranlara gelen yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan olaylar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 14 Ocak Yeni Bölümünde Neler Yaşandı? Kısmetse Olur'da Kim Eleniyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bir bölümü büyük bir heyecan ile izlenen Kısmetse Olur, 14 Ocak akşamı ekranlara gelen son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Kısmetse Olur, 14 Ocak akşamı Kanal D ekranlarında saat 23.30 'da yayınlandı. Bölümün geç saatte yayınlanması nedeniyle televizyonda programı izleyemeyen takipçiler, bölüm özetini, bölümde neler yaşandığını internet üzerine araştırmaya başladı. İşte Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanan son bölümde uzun bir hasretlikten sonra kavuşan Adnan Kızıltaş ile Didem Delen, büyük bir sevinç yaşadı. Didem'den dik durmasını ve kendine güvenmesini isteyen Adnan'ı Sibel'in çok özlediği ona sarılması ve öpücüklere boğmasından anlaşılıyordu.

Gökhan ise Adnan'ın eve dönmesinin ardından onunla yüzleşti. Adnan ve Didem ile ilgili görüntüler ile ilgili konuşan Gökhan Adnan ile dostluğuna değer verdiğini ve Sibel ile mutlu olmalarını dilediğini söyledi. Kısmetse Olur'un 15 Ocak akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü ile haftanın birincisi ve haftanın veda edeni belli olacak.

Ayrıntılar Gelince Eklenecektir.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.