Kısmetse Olur 18 Nisan Fragmanı (Kısmetse Olur'da Yeni Gelin ve Damat Adayları)

Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un bugün ekranlara gelecek bölümünün fragmanı yayınlandı. Peki Kısmetse Olur'un 18 Nisan programında neler olacak? Kısmetse Olur'un son bölümünde kimler elendi? Kısmetse Olur evine yeni katılan isimler kimler? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 18 Nisan Fragmanı (Kısmetse Olur'da Yeni Gelin ve Damat Adayları)

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur'un 18 Nisan günü yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Binlerce izleyicinin büyük bir merakla beklediği Kısmetse Olur 18 Nisan 2017 fragmanı izleyici ile buluştu. İşte Kısmetse Olur'un ekranlara gelecek olan yeni bölümü ile ilgili son bilgiler, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ile ilgili tüyolar.

Kısmetse Olur evinde son programda yaşanan elemenin ardından oylama sonucu belirlenen yarışmacı programa veda etti. Bunun sonrasında ise iki isim, Kısmetse Olur evine katıldı. Kısmetse Olur evine yeni katılan yarışmacılar Pınar ile Şerif, geldikleri ilk bölümde kendilerini evdekilere tanıttı ve ilişki yaşayabilecekleri isimlerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.

Kısmetse Olur evine geçtiğimiz hafta Kemal ile Yağmur çifti veda etmişti. Bu vedanın ardından programa yeni katılan gelin ve damat adayı, sürpriz isimlerle yakınlaşmaya başladı. Eve yeni gelen gelin adayı Pınar'a Akın'ın hediye göndermesi, Rabia'yı deliye döndürdü. Pınar'dan hoşlandığını dile getiren Akın'ın Rabia'yı oldukça kızdırdı. Hediye olayının ardından Akın ile konuşmak isteyen Rabia “Sana anlam veremiyorum” diyerek Akın'a tepkisini gösterdi. Hediye ile birlikte gönderdiği notta “Sen de istersen birbirimizi tanıyalım” ifadelerini kullanan Akın’ın yeni gelin adayıyla ilişkisinin başlayıp başlamayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kısmetse Olur Evine Kim Veda Etti?

15 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde Kısmetse Olur evinde eleme heyecanı yaşandı. Gece geç saatlerde yayınlanan son bölümünde Seda Akgül "Her iki aday da eleniyor" açıklamasını yaptıktan sonra Yağmur ve Kemal evden giden isimler olduğunu açıkladı.

Kısmetse Olur 18 Nisan Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.