Kısmetse Olur 19 Mart 2017 Kim Elendi? Kısmetse Olur Haftanın Birincileri ve Eleneni

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 19 Mart haftanın finalinde elenen isim kim? Kısmetse Olur'da eleme potasına kimler kaldı? Kısmetse Olur'da haftanın birincileri kim? İşte Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan olaylar ve haftanın birincileri ile eleneni.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 19 Mart 2017 Kim Elendi? Kısmetse Olur Haftanın Birincileri ve Eleneni

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 19 Mart gecesi yayınlanan haftanın finalinde programa veda eden isim kim oldu? Kısmetse Olur'un final bölümünü bekleyen binlerce takipçi, önceki gece yayınlanan yeni bölümünde ekran başına kilitledi. Ancak yeni bölümün gece geç saatlerde yayına girmesi nedeniyle çok sayıda takipçi, bölümü izleyemedi.

Kısmetse Olur'un son bölümüni izleyemeyen vatandaşlar ise internet üzerinde, önceki bölümde elenen ismi araştırmaya başladı. İşte Kısmetse Olur'un 19 Mart gecesi yayınlanan son bölümünde yaşananlar ve Kısmetse Olur evine veda eden isim.

Önceki akşam yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde tansiyon hemen hemen hiç düşmedi. Kısmetse Olur'un final bölümünde Farima ile Melis arasında büyük bir kavga çıktı. İkili arasında çıkan sözlü tartışmada Melis sesini yükseltince Farima Melis'in üzerine yürüdü ancak arkadaşları Farima'yı güçlükle sakinleştirebildi.

Öte yandan Akın ile Tupçe arasında da sular durulmuyor. Tuğçe'nin kendisini Arca ile aldattığını söyleyen Akın, Tuğçe'ye tavır koydu. Arca'nın gönderdiği mesaj karşısında şok olan Tuğçe, ne yapacağını bilemedi. Arca ise son günlerdeki sessizliğini bozdu ve Tuğçe ile sadece 1-2 kere görüştüklerini ancak sevgili olmadıklarını söyledi.

Kısmetse Olur'un son bölümünde ise eleme potasında Melis ve Altuğ kaldı. Haftanın birincileri ise en yüksek oyu alan iki isim olan Adnan ve Didem oldu. Kısmetse Olur evine veda eden isim ise, geçtiğimiz hafta da eleme potasına kalan Altuğ oldu.

Kısmetse Olur'un son bölümünü izlemek için aşağıda yazan adresi ziyaret edebilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur/bolumler "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.