Kısmetse Olur 19 Mart Kim Elendi? Kısmetse Olur Haftanın Finali Saat Kaçta

Kısmetse Olur son bölümde neler yaşandı? Kısmetse Olur'un bu akşam yayınlanacak son bölümünde kim elenecek? Kısmetse Olur fragmanını izlemek ve yeni bölüm hakkında son bilgiler haberimizde.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 19 Mart Kim Elendi? Kısmetse Olur Haftanın Finali Saat Kaçta

Binlerce izleyici tarafından her hafta büyük bir merak ve beğeni ile takip edilen programı Kısmetse Olur, bu akşam haftanın finali bölümü ile ekranlara gelecek. Binlerce izleyicinin büyük bir heyecanla beklediği Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde kimin eleneceği büyük bir merakla bekleniyor.

Eleme gecesinin yaşanacağı Kısmetse Olur'un bu akşamki bölümünün fragmanı ise yayıncı kuruluş olan Kanal D tarafından yayınlandı. Yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali bölümü fragmanında yarışmacıların sinirlerinin iyice gerildiği ve büyük tartışmaların olduğu görüldü.

Kısmetse Olur'un yayınlanan haftanın final bölümü fragmanında Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıktığı ve bu tartışmanın sinirleri iyice gerdiği görülüyor. Melis'in sesini yükselttiği görülürken Farima'yı ise diğer gelin adayları zar zor sakinleştiriyor.

Öte yandan Onur ile Gamze arasında da ciddi tartışmaların çıktığının görüldüğü fragmanda, Onur’un Aycan’ı program için kullandığını söyleyince ortam geriliyor ve  Onur sessizliğini bozmak zorunda kalıyor. Bunun yanı sıra ise Akın ve Ezgi arsında geçtiğimiz günlerde çıkan tartışmalar bir bir ortaya çıktı.

Peki Kısmetse Olur'da bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur Evine bu akşam kim veda edecek? Kısmetse Olur evine veda edecek isim açıklanınca haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Kısmetse Olur Saat Kaçta?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, bu akşam saat 23.30'da ekranlara gelecek.

Kısmetse Olur 19 Mart Fragmanı

Tv Yayın Akışı için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.