Kısmetse Olur 2 Nisan Fragmanı Yayınlandı-Kısmetse Olur 2 Nisan'da Kim Elendi

Kısmetse Olur'un ekranlara gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'un 2 Nisan haftanın finali bölümünde kim elenecek? Kısmetse Olur'un yeni bölümünde tansiyon yine yüksek. İşte Kısmetse Olur'un 2 Nisan'da ekranlara gelecek yeni bölümü hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 2 Nisan Fragmanı Yayınlandı-Kısmetse Olur 2 Nisan'da Kim Elendi

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un final bölümü fragmanı yayınlandı.

2 Nisan akşamı ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur'un, haftanın finali bölümünün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan haftanın finali fragmanında tansiyon yine hiç düşmüyor.

Eleme heyecanının yaşanacağı Kısmetse Olur 2 Nisan haftanın finalinde eleme heyecanı öncesi, hafta içinde Kısmetse Olur evinde yaşanan olaylar verildi.

Farima ile tartışma yaşayan Tuğçe, Emre hakkında Farima'ya ilginç ve bir birinden çarpıcı şeyler söyledi. Verilen görüntülerde Tuğçe'nin açıklamaları haftaya damgasını vuruyor. Tuğçe yaptığı açıklamada Emre'nin kendini kullandığını söylüyor. Ekranlara gelecek olan yeni bölümde Tuğçe ile Farima arasında geçen diyaloglar tanıtım fragmanında yer aldı.

Tuğçe'nin Emre hakkında Farima'ya bu sözleri söylemesi üzerine Emre'nin nasıl bir açıklama yapacağı ve kendini nasıl savunacağı merakla bekleniyor. Peki ikili arasında geçen konuşmada neler yaşandı? Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde kim elenecek? Kısmetse Olur evine veda edecek isim kim? Kısmetse Olur'da Tuğçe'nin bomba açıklamalarına Emre'den cevap gelecek mi? Bu konuşmalar haftanın birincisine etki edecek mi? Kısmetse Olur haftanın final bölümünde kim hayallerine veda edecek? İşte Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı.

Fragmanı izlemek için aşağıda yer alan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

"https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur/fragmanlar/kismetse-olur-haftanin-finali-fragmani-02-04-2017"

Kısmetse Olur'un yeni bölüm bilgilerinden, haftanın elenen isimlerinden, haftanın birincileri ile haftanın final bölümünde yaşanan olaylarından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.