Kısmetse Olur 21 Ocak Fragmanı Yayınlandı-Kısmetse Olur 21 Ocak'ta Neler Yaşanacak? Haftanın Birincileri Kim?

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, 21 Ocak akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki haftanın birincileri kim? 21 Ocak Kısmetse Olur'da neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 21 Ocak Fragmanı Yayınlandı-Kısmetse Olur 21 Ocak'ta Neler Yaşanacak? Haftanın Birincileri Kim?

Ekranlara gelmesinden bu yana binlerce izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izlenen Kısmet Olur, bugün yeni bölümü ile yine ekranlara gelecek. 21 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kısmetse Olu'un ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? İşte Kısmetse Olur izdivaç programının son bölümünde yaşanan olaylar ve ekranlara gelecek olan yeni bölümde yaşanması beklenen olaylar.

Türkiye genelinde binlerce izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izlenen Kısmetse Olur, bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümü ile yine izleyicileri televizyon başına kilitlemeyi planlıyor. Haftanın birincilerinin ve elenenlerin belli olacağı Kısmetse Olur programında haftanın birincileri damat evinden Akın olurken, gelinler evinden ise haftanın birincisi Aycan oldu. Ancak Akın haftanın birincisi ödülünü Onur'a veriyor ve Aycan ile beraber ödül yemeğine gidiyor.

Öte yandan Kısmetse Olur evinde sürpriz bir aşk yaşanıyor. Tankut ile Tuğçe arasında kıvılcımlanan yeni aşk, herkesi şaşırtıyor. Tuğçe ile tanışmak ve ona aşkını itiraf etmek için her yolu denemeye başlayan Tankut'un amacına ulaşıp ulaşmayacağı ise büyük merak konusu oluyor. Öte yandan fragmanda yer alan bir görüntüde gelin adaylarından Sibel'i sevindiren bir haberin geldiği belirtildi. Haberin ne olduğu ise merak konusu. Öte yandan damat adaylarından Ferhat'ın ise eve geri dönebileceği konuşulmaya başladı.

İşte Yeni Bölüm Fragmanı

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.