Kısmetse Olur 29 Nisan Haftanın Finali Fragmanı Yayınlandı (Eleme Olacak mı?)

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm ile ilgili diğer detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 29 Nisan Haftanın Finali Fragmanı Yayınlandı (Eleme Olacak mı?)

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur bu akşam haftanın finali bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Kısmetse Olur 29 Nisan programında bizleri neler bekliyor? Kısmetse Olur'un önceki yayınlanan bölümlerinde neler yaşandı? Kısmetse Olur'da bu hafta eleme olacak mı? Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde eleme oldu mu? Kim elendi? İşte Kısmetse Olur'un 29 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan bölümün detayları ve yeni bölüm fragmanı.

Kısmetse Olur'un 29 Nisan akşamı ekranlara gelecek olan programına ait yayınlanan fragmanda adayların bir biri arsındaki kavgaları ve tartışmaları bölüme damgasını vuracak. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde, tartışmaları ile sürekli gündeme gelen Melis, bir tartışmaya daha imza atıyor. Evde Didem'in sürekli olarak konuşulmasından ve gündem olmasından rahatsız olan Melis, birçok kez haftanın birincisi seçilen Didem hakkında, “Padişahın kızı mısın, kralın kızı mısın, yoksa burada aldığın çeklerden mi bahsediyorsun?” sözlerini söyledi ve Didem'in üzerine gitmeye başladı.

Programa geçtiğimiz haftalarda katılan ve ilk olarak kendisine yakın gördüğü Gamze'ye teklif götüren Enes, reddedilmişti. Bunun sonrasında ise Enes, "Ben Gamze’nin egosunu tatmin edemem." ifadelerini kullandı  ve yeni aşklara yelken açacağını söyledi.

Öte yandan Onur ise adayların ilişkiler hakkındaki olumsuz yorumları üzerine bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamasında, "Burada birbirimizin yüzüne bakamayacak duruma geldik" diyen Onur, dostlukları gözden geçirebileceğini söyledi.

Kısmetse Olur 29 Nisan Fragmanı

Kısmetse Olur'da Önceki Hafta Kim Elendi?

Önceki haftanın final bölümünde eleme heyecanı yaşanmıştı. Oylamalar sonrasında finale kalan Akın ile Pınar'dan biri Kısmetse Olur evine veda edecekti. Ancak beklenen olmadı ve zarftan Eleme Yok yazısı çıktı.

Kısmetse Olur'da bu hafta elenecek isim bu akşam belli olacak. Kısmetse Olur yeni ölüm bu akşam saat 23.30'da Kanal D'de.

Detaylar için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.