Kısmetse Olur 6 Mayıs günü yayınlanacak mı? Kısmetse olur yeni bölüm nasıl izlerim?

Kısmetse Olur programının yoluna nasıl devam edeceği belli oldu. Geçtiğimiz gün gelen yaptırımlar sonucu Kısmetse Olur, artık yayın hayatına internet üzerinden devam edecek. Peki Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman yayınlanackj? Kısmetse Olur yeni bölümlerini nasıl izleyebilirim? Cevaplar ve daha fazlası haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 6 Mayıs günü yayınlanacak mı? Kısmetse olur yeni bölüm nasıl izlerim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve on binlerce takipçisi tarafından büyük bir heyecan ve ilgili ile izlenen Kısmetse Olur'dan yeniden yayınlanacak mı sorusuna cevap geldi.

Geçtiğimiz Olağanüstü Hal kapsamında yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile başta yasaklandı sanılan evlilik programlarının aslında yasaklanmadığı, sadece bazı yaptırımların geldiği ortaya çıkmıştı. Evlilik programlarının kapatılmaması kararının alınmasının ardından gözler, yaptırımlara çevrilmişti.

Beklenen açıklama önceki gün geldi ve evlilik programlarının, uyarı simgesi olup olmamasına bakılmaksızın çocukların televizyon izlediği saatlerde yayınlanmaması kararı alındı. Bu kararın ardından gözler, evlilik programlarının yapımcılarına çevrilmişti. bu kapsamda ise ilk olarak Kısmetse Olur'un yapım şirketinden bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada bu kararlar sonrasında Kısmetse Olur'un yoluna nasıl devam edeceği paylaşıldı. Alınan son bilgiler ve yapılan açıklamalar ile Kısmetse Olur'un artık televizyonda yayınlamayacağı öğrenildi.  Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, 06 Mayıs Cumartesi gününden itibaren yoluna artık internet üzerinden devam edecek.

Kısmetse Olur programını takip etmek isteyen izleyiciler, kanal D'nn resmi internet sitesi üzerinde “Kısmetse Olur” programı için oluşturulan sayfada, programın yeni bölümleri ve ayrıca eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecekler. Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.