Kısmetse Olur 6 Nisan Bölümü Fragamı Yayınlandı (Onur Yüksel Evlenme Teklif Ediyor)

KEkranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un bugün yayınlanacak yeni bölümünün fragmanıo izleyici ile buluştu. İşte Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı ve 6 Nisan'da yaşanacak olaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 6 Nisan Bölümü Fragamı Yayınlandı (Onur Yüksel Evlenme Teklif Ediyor)

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur'un yayınlanan 6 Nisan fragmanında bir birinden ilginç olaylar dikkatleri çekti.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir heyecan ve merakla takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da 6 Nisan fragmanı izleyici ile buluştu Yeni bölüm fragmanı ile izleyicileri şok edecek olan Kısmetse Olur'un yeni bölümünde beklenmedik olaylar yaşanacak. Tansiyonun ve heyecanın bir an olsun düşmeyeceği yeni bölümde sunucu Seda Akgül, yarışmacılardan birine ciddi bir şekilde uyarıda bulunuyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir diğer göze çarpan detay ise Emre ile Tuğçe ilişkisinde yaşanan gelişmeler oldu.

400. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur'da Seda Akgül'ün sözleri programa damgasını vurdu. Sunucu Akgül, " "Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz" sözleri ile kimi kastetti?

Kısmetse Olur evinde bir gelişme daha yalanıyor. Adnan, Didem ve Didem'in annesi bir araya geliyor. Peki bu buluşmada neler konuşuluyor? Didem'in annesinin Adnan'ı uyarma sebebi neydi?

Öte yandan Onur Yüksel ile Aycan ilişkisinde bir sürpriz yaşanıyor. Fragmanda yer lan sahnede Onur'un Aycan'a evlenme teklif edeceği belirtiliyor.

İşte Kısmetse Olur Yeni Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un yeni bölümü bugün Kanal D ekranlarında saat 12.20'de yayınlanacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.