Kısmetse Olur 9 Nisan'da Kim Elenecek? Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, haftanın finali bölümü ile 9 Nisan Pazar günü ekranlara gelecek. İşte 9 Nisan Pazar Kısmetse Olur final bölümü fragmanı ve yeni bölüm ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 9 Nisan'da Kim Elenecek? Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da 9 Nisan Pazar günü haftanın finali bölümü ekranlara gelecek.

Binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve heyecanla takip edilen izdivaç programı, her haftanın Pazar günü haftanın finali bölümü ile ekranlara geliyor. 9 Nisan Pazar günü, bu haftanın final bölümü ile ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu.

Yayıncı kanal olan Kanal D tarafından yayınlanan Kısmetse Olur 9 Nisan haftanın finali bölümü fragmanında gelin adaylarının karşı karşıya geldiği görülüyor. Tansiyonun bir nebze olsun düşmediği fragmanın yayınlanmasının ardından binlerce takipçi, programın yayınlanacağı saati merakla beklemeye başladı.

Gelin adaylarının sık sık karşı karşıya geldiği Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde, Tuğçe ile ilişkiye başlayan Emre, sevdiği kadını korumaya çalışmaktadır. Didem ise yaptığı flaş açıklamalarla adeta Tuğçe'yi hedef tahtası yerine koydu. Didem, Tuğçe hakkında, rengini belli etmediği nedeniyle 'en sevmediğim insan tipi' diyerek eleştirdi.

Öte yandan Tuğçe ile ilişkiye başlayan Emre'ye seslenen Melis, “Ben senin bu kızla ilişkiye başladığın zaman böyle şeylerin olacağını biliyordum” sözlerini söyledi. Bunun üzerine Emre, Melis'e cevap olarak “Bahsettiğin kişi benim kız arkadaşım” sözlerini söyledi.

Diskalifiye Şoku

Öte yandan programın sunucusu Seda Akgül, yaptığı açıklamasında, program dışında yaşanan bir olay nedeniyle Şehmus'un diskalifiye edildiğini duyurdu.

Yeni Yarışmacı Gelmeyecek

Sunucu Seda Akgül, yaptığı son açıklamada ise programa yeni bir yarışmacının artık gelmeyeceğini, oylama sonucu birinci olana önceik tanınacağı öğrenildi.

İşte 9 Nisan Kısmetse Olur Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.