Kısmetse Olur evinde büyük kavga: Tekmeler ve yumruklar havada uçuştu

Kısmetse Olur evinde Emre ile Şehmus arasında çıkan büyük kavganın görüntüleri internet üzerinde yayınlandı. İşte o kavganın detayları ve kavga anına ait görüntüler.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur evinde büyük kavga: Tekmeler ve yumruklar havada uçuştu

Kanal D ekranlarına veda eden ve yayın hayatına internet üzerinde devam edeceğini açıklayan Kısmetse Olur'da yeni bölümler, Kanald.com.tr adresi üzerinden yayınlanıyor. Yayınlanan son bölümlerde, Kısmetse Olur erkekler evinde Emre ile Şehmus arasında geçen aşırı şiddet içerikli kavganın görüntüleri internet üzerinde özel olarak yayınlandı.

Kısmetse Olur izdivaç programının damat adaylarından Şehmus ile Emre arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma, kısa süre içinde şiddetli bir kavgaya dönüşüyor. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgayı erkekler evinden adaylar güçlükle ayırmaya çalışırken zaman zaman kendileri de kaza yumrularına denk geldi.

Kavganın bitmek bilmemesi üzerine kızlar evinden ve teknik ekipten destek geldi ve Emre ile Şehmus, güçlükle kontrol altına alınabildi. Bu kavga sonrasında iki damat, Kısmetse Olur evinden diskalifiye edilmişti. Bu kavganın görüntüleri ise internet üzerinde takipçilerle paylaşıldı.

İşte o kavga anına ait görüntüler

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri Kanal D internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.