Kısmetse Olur'da Bu Hafta Kim Elendi? Kısmetse Olur'da Yeni Gelin Adayı: Tuğçe Ergişi

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur, önceki akşam ekranlara gelen bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte eleme gecesinde yaşanan olaylar ve Kısmetse Olur evine vedan eden isim ile haftanın birincisi.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur'da Bu Hafta Kim Elendi? Kısmetse Olur'da Yeni Gelin Adayı: Tuğçe Ergişi

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu hafta yine heyecan doruktaydı.  Önceki akşam yayımlanan yeni bölümü ile evlere konuk olan Kısmetse Olur'un yayınlanan bölümü binler kişi televizyon karşısından takip ederken, televizyonda izleyemeyenler ise internet üzerinden önceki akşam yayınlanan bölümde neler yaşandığını araştırmaya başladı. Önceki akşam yayınlanan yeni bölümünün ardından ise yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm yine programın izleyicilerini gelecek bölüm için heyecanlandırdı. İşte Kısmetse Olur'un önceki akşam ekranlara gelen bölümünde yaşanan olaylar.

Kısmetse Olur'da önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı bölümde bir isim daha Kısmetse Olur evine veda etti. İşte Kısmetse Olur evine bu hafta veda eden isim.

Kim Elendi? Kim Birinci Oldu?

Kısmetse Olur'da bu haftanın birincisi olan Rabia 10 bin TL'lik çekin de sahibi oldu. Öte yandan Rabia elenecek iki isim olan Aycan Varış ve Turgay'dan da Aycan'ı seçerek onu elenmekten kurtardı. Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim ise Turgay oldu. Herkese mutluluklar dileyen Turgay, Sibel ile de son bir konuşma yaptı. Sibel ile konuşmasında ona bazı uyarılarda bulunan Turgay, dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Duygusal anların yaşandığı final sahnesinde Onur'un sözleri dikkatleri çekerken Aycan'da gözyaşları döktü.

Tuğçe Ergişi Sürprizi

Önceki akşam ekranlara gelen final bölümünde programın yeni gelin adayı fragmanda da görüldüğü gibi Tuğçe Ergişi oldu. Eve girişiyle büyük bir sürpriz yapan Tuğçe Ergiş'i evdeki bir adaydan çok etkilendiğini söyledi. Ünal Taylı ise Sibel'e aday olduğunu ifade etti.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.