Kısmetse Olur'un Son Bölümünde Kim Elendi?

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur'un son bölümünde neler yaşandı. İşte son bölümde elenen isim.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur'un Son Bölümünde Kim Elendi?

Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen evlendirme programı Kısmetse Olur'un bugün ekranlara gelen bölümünde bir ilke imza atıldı ve Kısmetse Olur evine kim veda etti?

Türkiye genelinde binlerce takipçi tarafından büyük bir beğeni ve heyecanla izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 1 Aralık günü ekranlara gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı Kısmetse Olur'un 1 Aralık günü ekranlara gelen bölümünde, kaç kişi Kısmetse Olur evine veda etti. Peki Kısmetse Olur evine kimler veda etti? Büyük bir heyecana sahne olan Kısmetse Olur'un bugün ekranlara gelen eleme bölümünde kimler yarışmaya veda etti?

Programın sunucusu Sеda Akgül'ün açıklaması аrdındаn ekrаndа yansıyan “arkadaşlarına vedа edin” cümlesi şaşırttı. Damat adayı Adnаn ve Didеm'in yаnı sırа ilişkilerini bir dаrgın bir bаrışık götüren Rabia vе Gökhаn'ın gözyaşı dökmеsi, Kısmetse Olur'da Rаbiа ve Didеm elendi mi? Sorulаrınа neden oldu.

Yayımlanan Kısmetse Olur 1 Aralık bölümünde gelin adaylarından Gamze Özçelik Kısmetse Olur evine veda etti.  Yarışmadan elenen Gamze Öztürk, Kısmetse Olur evine ilk geldiğinde kendini şu sözlerle anlatmıştı, “Benim evleneceğim erkek kültürlü ve yakışıklı olmalı, renkli gözlü, açık tenli olmalı. Elbette beni elinde tumayı bilmeli, biraz da maço olmalı. Beni aldatmayı aklından bile geçirmesin yani elime oklavayı aldırmasın.”

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.