Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk Rolü Teklif Edildi

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolü teklif edildi. İşte ayrıntılar.

Yayınlanma:
Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk Rolü Teklif Edildi

Ayla filmiyle 5, 5 milyon seyirciye ulaşan ve sinemada büyük başarı elde eden yapımcı Mustafa Uslu'nun yine çok ilginç bir hikaye yakaladığını söyleyen Hürriyet Kelebek Yazarı Cengiz Semercioğlu, Uslu'nun, Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolünde oynaması için teklif ettiğini iddia etti. Ayla filmini çektiği yapım kadrosuyla bu sefer 'İstanbul Gaymak Turkish Ice Cream' adlı yeni bir film çekmeye hazırlandığı söyleniyor. Bu filmde Atatürk rolünde Kıvanç Tatlıtuğ da var. Ayla filminin yönetmeni Can Ulkay'ın süpervizör koltuğunda oturacağı filmi Keche yönetecek.

Ayla'nın hikayesi gibi gerçek ve ilginç bir hikaye daha geliyor. Çanakkale Savaşı’nın kaderini çok uzaklardan belirleyen bir dondurmacı ile deve çobanının hikayesi. Semercioğlu bu filmle ilgili şunları yazmış; "Avustralya’dan Çanakkale Savaşı için yola çıkacak Anzak askerlerinin karşısına ilk dikilen bu iki gizli kahramanı anlatacak film. Dondurmacı ve deve çobanı, Anzak askerlerinin bindiği treni Avustralya’da 56 saat bekletmeyi başarıyor. Anzak askerlerinin Çanakkale’ye neredeyse 2.5 gün geç gelmesini sağlayarak, Türk askerinin zaman kazanmasına yardımcı oluyorlar. Filmin Çanakkale ayağında Mustafa Kemal Atatürk de var. Atatürk’ü oynaması için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gitmiş. Henüz kesin bir onay gelmemiş ama 'Atatürk’ü oynamak benim için büyük bir onur olur' demiş Kıvanç."

Bu rolün Kıvanç Tatlıtuğ'a gitmesi tam isabet olmuş. Her karaktere güzel bir şekilde hayat veren başarılı oyuncu bu rolün altından da kalkar, eminim. Kıvanç Tatlıtuğ'un, Atatürk rolünü canlandırdığını düşünün sizce de güzel değil mi?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.