Kızıl Serçe Filminin İlk Afişi Yayınlandı

15 Ağustos 1990 doğumlu olan Jennifer Lawrence'ın yeni filmi: Red Sparrow / Kızıl Serçe filminin ilk afişi ve tanıtım fragamanı yayınlandı.Açlık Oyunları (The Hunger Games) film serisi, Umut Işığım (Silver Linings Playbook),...

Yayınlanma:
Kızıl Serçe Filminin İlk Afişi Yayınlandı

15 Ağustos 1990 doğumlu olan Jennifer Lawrence'ın yeni filmi: Red Sparrow / Kızıl Serçe filminin ilk afişi ve tanıtım fragamanı yayınlandı.

Açlık Oyunları (The Hunger Games) film serisi, Umut Işığım (Silver Linings Playbook), Joy, Serena, Düzenbaz (American Hustle) filmlerinden tanıdığımız oscar ödüllü, ünlü ve güzel oyuncu Jennifer Lawrence, yeni filmi için bu kez intikam peşine düşüyor.

Başarılı oyuncu Jennifer Lawrence’ın bir Rus ajanını canlandırdığı Red Sparrow (Kızıl Serçe) filminden ilk afiş yayınlandı. Jason Matthews’ın aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmeni, Açlık Oyunları - Alaycı Kuş ve Ateşi Yakalamak (The Hunger Games) serisinde Jennifer Lawrence ile birlikte çalışan Francis Lawrence. Senaryosunu Justin Haythe kaleme almıştır. Filmin oyuncu kadrosunda; Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Mary-Louise Parker, Ciaran Hinds, Charlotte Rampling ve Jeremy Irons yer alıyor.

Filmde, Lawrence’in canlandırdığı Dominika Egorova karakteri balerin olarak hayatına devam ederken ciddi bir sakatlık geçiriyor vee mesleğini bırakmak durumunda kalıyor. Dominika Egorava'yı ise beklenmedik sürpriz bir olay bekliyor. Ajana dönüştürülen, üstün yeteneklerle donatılan Egorova’nın bir CIA ajanı ile ilişki kurduktan sonra dönüştüğü kimliği sorgulamasını anlatıyor. Kızıl Serçe filmi 2 Mart’ta sinemaseverle buluşacak.

Diğer Sinema haberleri için tıklayınız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.