KKTC Cumhurbaşkanının Tansiyonu Düşünce Meclis Oturumu İptal Edildi

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, KKTC Meclis'ini bilgilendirmek için katıldığı toplantıda tansiyonu düştü.

Yayınlanma:
KKTC Cumhurbaşkanının Tansiyonu Düşünce Meclis Oturumu İptal Edildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulında tansiyonu düştü.

Meclis'te bir anda tansiyonu düşen Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı' ya ilk müdahaleyi KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber yaptı.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde İsviçre’de Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile yapmış olduğu Müzakere süreci aralarında geçen konuşmalar ile görüşmelerdeki son durum hakkında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisini bilgilendirmek için Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu Olağanüstü Oturumuna katılımda bulundu. Cumhurbaşkanı Akıncı’nın Meclis Olağanüstü oturum başlamadan önce tansiyonun yükselmesi sonucu toplantı ertelendi. Akıncı’ya ilk müdahaleyi Mesleği Doktor olan KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber yaptığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın rahatsızlanmasının ardından Meclis oturumu iptal edildi. İlk Müdahaleden sonra Akıncı Meclisten kendi makam aracı ile ayrıldı. Akıncı: "Yorgunlukların birikimi" Akıncı çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine “Bu yaşadığımız yorgunlukların bir birikimi, bir başka gün meclis’ teki arkadaşlarımızla ayrıntılı konuşacağız. Bu günlük biraz istirahat edeceğiz” dedi. Akıncı'nın daha sonra istirahat etmek için kendi evine gittiği öğrenildi.

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat'ın Önceki Gün Yaptığı Açıklamalar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ikinci Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs müzakerelerinde Rum kesiminin uzlaşmacı tavır sergilememesini Rum lider Nikos Anastasiadis'in Demokrat Parti'nin desteğini kaybetmek istememesi olarak yorumladı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | KKTC

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.