KOAH Hastalığı Olan Alaattin Çakıcı'yı Oğlu ve Yakınları Ameliyat Olmaya İkna Etti

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Alaattin Çakıcı'nın bağırsaklarının düğümlendiği ve hemen ameliyata alınması gerektiği bilgisi alındı. Bu durum sonuuc Çakıcı'nın oğlu ve yakınları, onu ameliyat için ikna etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
KOAH Hastalığı Olan Alaattin Çakıcı'yı Oğlu ve Yakınları Ameliyat Olmaya İkna Etti

Bolu F Tipi Cezaevi'nde bulunan Alaattin Çakıcı geçtiğimiz gün hastaneye götürülmüştü. Yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye götürülen Çakıcı, 'Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı' (KOAH) ve midesindeki şiddetli ağrı nedeniyle sevk edildiği hastanede yapılan muayenesinde bağırsaklarında düğümlenme teşhisi konularak ameliyat kararı alındı. Doktorların ameliyat olmasını söylediği Çakıcı'yı İstanbul'dan gelen oğlu ve dostları ameliyat olması için ikna etti.

Bir süredir KOAH hastalığı nedeniyle cezaevinde sağlık problemleri yaşamakta olan Alaattin Çakıcı, midesindeki şiddetli ağrı nedeniyle yaklaşık 50 jandarma eşliğinde İzzet Baysal Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne geçtiğimiz gün sevk edildi. Hastanenin acil servis bölümüne alınan Çakıcı'ya serum takılarak tomografi çekildi. KOAH hastalığı nedeniyle de tedavisi süren Çakıcı'nın yapılan tetkikler sonucunda bağırsaklarında düğümlenme teşhisi konularak ameliyat olmasına karar verildi. Doktorlar Çakıcı'yı ameliyat olması konusunda ikna etmeye çalıştı. İstanbul'dan Bolu'ya gelen Ali Çakıcı hastaneye gelerek babasını ziyaret etti. Hastanede 8 saat kalan Çakıcı'yı ameliyat için oğlu ve dostları ikna etti.

Hastaneden çıkarken yarın ameliyat olacağını belirten Çakıcı, "Ameliyat için karar verdim" diye konuştu. Eliyle oğlunu gösteren Çakıcı, 'Beni değil onu alın' dedi. Çakıcı, ameliyat için ise 'Oğlumun, önce Allah'a iman ve dostlarımın etkisi oldu" dedi. Yoğun güvenlik önlemleri altında gece saatlerinde cezaevine götürülen Çakıcı, öğle saatlerinde ameliyat için tekrar hastaneye getirilecek.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından 5haber'i takipte kalarak haberdar olabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.