Kocaeli Gölcükte Apartmanda Yangın: 4' ü Çocuk 15 Kişi Dumandan Etkilendi

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde bir apartmanın zemin katında yangın çıktı. Çıkan yangın kontrol altına alınırken, apartmanda bulunan 15 kişi dumandan etkilendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kocaeli Gölcükte Apartmanda Yangın: 4' ü Çocuk 15 Kişi Dumandan Etkilendi

Kocaeli Gölcük'te bir apartman binasının zemin katında yangın çıktı. Ekipler tarafından yapılan ilk belirlemelere göre sobadan çıktığı belirtilen yangında, yangının gerçekleştiği daire kullanılamaz hale geldi. Öte yandan yangının meydana geldiği apartman binasında dumandan 4' ü çocuk 15 kişi etkilendi. Dumandan etkilenenler, olay yerine gelen ambulanslarla yakında bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde 5 katlı Sema Apartmanının zemin katında meydana gelen yangında, evde kiracı olarak ikamet eden Suriyeli Casin Muhammed'in kaldığı daireden dumanların yükseldiği çevredeki vatandaşlar tarafından görüldü. Durumu fark eden vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerini arayarak arayarak yardım istedi. Semt sakinleri Casin Muhammet ve ailesini güçlükle dışarıya çıkarmayı başardı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Gölcük İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın büyümeden kontrol altına alınırken, bina sakinleri de çıkan yangın nedeniyle apartman içine ve dairelere dolan dumandan etkilendi. 4'ü çocuk 15 kişi olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla bölgeye yakın çeşitli hastanelere sevk edildi.

Emniyet ekipleri ise yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adreini takipte kalın.

5haber.com  | Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.