Kocaeli'de kadın kıyafeti giyip sokağa çıkan adam paniğe neden oldu

Kocaeli'den alınan son bilgilere göre kadın kıyafeti giyerek sokağa çıkan adam, halk arsında paniğe neden oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kocaeli'de kadın kıyafeti giyip sokağa çıkan adam paniğe neden oldu

Kocaeli'de ilginç bir olay yaşandı. Alınan son bilgilere göre Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde kadın kıyafeti giyip sokağa çıkan 39 yaşındaki H.K., paniğe neden oldu. İhbar üzerine polis tarafından gözaltına alınan H.K.'nın psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtildi.

Olay, saat 15.30 sıralarında, D-130 Karayolu Mobil ışıklarda meydana geldi. Başörtüsü takıp kadın kıyafeti giyen erkeğin durumundan şüphelenen vatandaşlar, polisi arayıp canlı bomba ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan araştırmalar sonucu ekipler, şüpheli kişiyi Gölcük Belediyesi karşısında yakaladı.

Gözaltına alınan H.K'nın psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü tespit edildi. İfadesi alınan H.K daha sonra polis ekiplerince ailesine teslim edildi.

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, gündem haberlerinden, yerel haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.