Kocaeli'de TIR'a Arkadan Çarpan Minibüs Alev Aldı-Sürücü Yanarak Öldü

Yol kenarında park halinde bulunan TIR'a arkadan çarpan minibüs bir anda alev aldı. Alev alan minibüsün içinde sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti. İşte detaylar ve olay yerinden görüntüler.

Yayınlanma:
Kocaeli'de TIR'a Arkadan Çarpan Minibüs Alev Aldı-Sürücü Yanarak Öldü

Kocaeli'ye bağlı Kartepe İlçesi'nde bir minibüs yol kenarında park halinde bulunan TIR'a arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında alev alan minibüste bulunan ve çarpma sonrası araçta sıkışan sürücü yanarak yanarak hayatını kaybetti.

D-100 Karayolu Akmeşe sapağında meydana gelen kazada, İzmit yönüne giden ve 41 HN 902 plakalı olduğu açıklanan minibüs, yol kenarında park halinde bulunan 41 PB 092 plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'da uyuyan Yusuf Akova araçtaki sarsıntı ve gürültü ile uyanırken, TIR'a çarpan aracı görerek 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. Alev alan minibüs bir anda alev topuna dönerken, alevler laminant yüklü TIR'a da sıçradı. Olay yeri yakınında bulunan Kartepe İtfaiye Grubu hemen olay yerine gelerek yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yanan aracı ve TIR'ın dorsesini söndürdü. Alevlerin sardığı araçta sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri sürücünün cesedini sıkıştığı yerden çıkardı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kimliği belirlenemeyen sürücünün cesedi İzmit Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

5haber.çcom  |  Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.