Kolombiyalı kadın 7500 doları kocasından saklamak için yuttu

Kolombiya'da bir kadın, tartıştığı kocasından saklamak için biriktirdiği 7500 doları yuttu. Doktorlar ise ameliyat ile ancak 5400 doları çıkarabildi. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Kolombiyalı kadın 7500 doları kocasından saklamak için yuttu

Kolombiya'da ilginç bir olay yaşandı. Yaşanan olayda bir kadın, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için yuttu. Alınan bilgilere göre kocasına kadın 100 dolarlık banknotlar şeklindeki 7 bin 500 doları yuttu.

Paraları yutması üzerine kadın hastaneye gitti. 30 yaşındaki Kolombiyalı kadını ameliyat eden doktorlar, Kolombiyalı kadının midesi ve ince bağırsağından 57 adet 100 dolarlık banknot çıkardıklarını, geri kalan paraların ise kalın bağırsaktan geçtiğini belirtti.

Tatil İçin Biriktirmiş

​Santander Üniversitesi Hastanesi'nın Cerrahi Bölümü Başkanı Juan Paulo Serrano, banknotların ambalajlanmamış veya paketlenmemiş olmasının, paraların yasadışı yollarla taşımadan ziyade umutsuz haliyle yutulduğuna işaret ettiğini ifade etti.

Yerel RCN televizyonuna konuşan kadın ise konu ile ilgili, kocasıyla tatile çıkmak için, ev eşyalarınının bir kısmını satıp söz konusu paraları biriktirdiğini ifade etti.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.