Konser Çıkışı Taksici Dehşeti

23 Nisan'da İstanbul Volkswagen Arena'daki İbrahim Maalouf konseri çıkışı taksici dehşeti yaşandığı ortaya çıktı. Zanlı halen yakalanamadı.

Yayınlanma:
Konser Çıkışı Taksici Dehşeti

23 Nisan'da İstanbul Volkswagen Arena'daki İbrahim Maalouf konseri çıkışı taksici dehşeti yaşandığı ortaya çıktı.

Bir kişiyi darp eden ve bir kişiyi de yaralayan 34 TBM 19 plakalı taksinin sürücüsü hala kayıp.

Konser çıkışında meydana gelen olayda altı kişilik arkadaş grubu iki taksi çevirmeye çalıştı. Bilinmeyen bir sebeple meydana gelen tartışma sonucunda bir kişiyi darp eden sürücü tanıkların anlattığına göre aracından aldığı bıçağı dışarı çıkarak bir kişiye saplamaya çalıştı. Kolunun altı ve böbreğinin yakınından sıyıran bıçak darbesiyle hafif yaralarken sürücü taksiye binerek uzaklaştı.

Güvenlik "Ne yapabiliriz?"

Yaşanan olayın ardından konser alanının güvenlik görevlilerine sitem eden olayın mağdurları, güvenlik görevlileri tarafından "ne yapabiliriz?" şeklinde bir cevap aldıklarını ifade etti.

İbrahim Maalouf Kimdir?

Geleneksel üç sübaplı trompet yerine babası Nassim Maalouf'un icat ettiği çeyrek tonların çalınmasına imkan veren dört sübaplı trompeti çalan Lübnanlı müzisyen, trompetçi Nassim Maalouf’un ve piyanist Nada Maalouf'un oğlu, yazar Amin Maalouf'un yeğeni. 15 yaşında başarıyla seslendirdiği Bach'ın No. 2 Brandenburg Konçertosu'yla müzik kariyerine adım attı. Gérard Boulanger'nin öğrencisi olan İbrahim Maalouf; bugüne dek Elvis Costello, Sylvia Schwartz, Vanessa Paradis, Vincent Delerm ve Sting gibi isimlerle pek çok projeye imza attı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.