Konya Ereğli'de feci trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Ereğli İlçesinde takla atan araç, karşıdan gelen bir diğer araça havada çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya Ereğli'de feci trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberi: Konya'nın Ereğli İlçesi'nde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerin çarpışması sonucu meyudana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Önceki akşam saat 21.00 sularında Karaman Yolu üzerinde bulunan Barbaros Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, 29 yaşındaki Nuri Develi yönetiminde bulunan ve 42 YK 489 plakalı olduğu açıklanan otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelmekte olan ve 25 yaşındaki Mustafa İpek yönetiminde olduğu belirlenen 42 YT 796 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Araçların kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler Develi ve İpek ile Tarık Bettemir ve İsmail İpek yaralandı.

Kaza sonucu yaralananlara ilk müdahaleyi, ihbar üzerine bölgeye çağrılan sağlık ekipleri yaptı. İlk müdahale sonrasında yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralılardan İsmail İpek, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.