Konya Valiliğinden Son Dakika Açıklaması Geldi!! (Konya'da Okullar Yarın Tatil Mi?)

Konya'da devam eden kar yağışı ve yağış ile birlikte gelen soğuk hava nedeniyle Valilikten bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yarın okulların olup olmayacağı belirtildi. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Konya Valiliğinden Son Dakika Açıklaması Geldi!! (Konya'da Okullar Yarın Tatil Mi?)

Son dakika haberi Konya'dan geldi. Konya'da günlerdir devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezindeki 3 ilçe ile birlikte toplam 23 ilçe eğitim ve öğretime yarın olmak üzere 1 gün ara verildi.

Konya Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Meram ve Karatay başta olmak üzere Derbent, Doğanhisar, Yunak, Sarayönü, Güneysınır, Bozkır, Seydişehir, Akşehir, Beyşehir, Hüyük, Ilgın, Tuzlukçu, Ahırlı, Hadim, Yalıhüyük, Çeltik ve Akören'de ilk ve orta dereceli okullar yarın olmak üzere 1 gün tatil edildi.

Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı belirtildi. Ayrıca Selçuklu Üniversitesi'nde de eğitime yarın ara verildi.

Son dakika haberlerinden, eğitim haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.