Konya'da feci trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da günübirlik tatillerinden dönenlerin içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da feci trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'da feci bir kaza yaşandı. Günübirlik tatilden dönmekte olanların içinde bulunduğu bir otomobil, şarampole uçtu. Aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında, baba ve oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Bu akşam saat 18.00 sularında Konya-Seydişehir karayolu üzerinde 45'inci kilometresinde bulunan İnlice mevkisinde meydana gelen kazada, 38 yaşındaki İlyas Çetinkaya yönetiminde olduğu belirlenen 42 FGF 06 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Çetinkaya olay yerinde yaşamını yitirirken, çocukları 12 yaşındaki Muhammet İbrahim ve 6 yaşındaki Yunus Emre Çetinkaya ile Cüneyt Dündar ve Ömer Dolapçı yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Muhammet İbrahim Çetinkaya da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Yunus Emre Çetinkaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Araçtakilerin günübirlik tatil için gittikleri Alanya'dan döndükleri belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.