Konya'da Kazalarının Önüne Geçilemiyor!! Otobüs Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü , 12 Yaralı

Sn günlerde Konya'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. otobüsün kamyona arkadan çapması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ise kaçtı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da Kazalarının Önüne Geçilemiyor!! Otobüs Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü , 12 Yaralı

Son günlerde etkili olan soğuk hava ve bununla beraber gelen sis ile buzlanma nedeniyle Konya'da trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Son olarak Konya'nın Ereğli İlçesi'nde yolcu otobüsünün kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi ise olayda yaralandı.

Önceki akşam saat 21.30 sularında Adana-Aksaray karayolu Yeniköy mevkisinde meydana gelen kazada, Mehmet Pıtır yönetiminde olduğu açıklanan 06 FU 0364 plakalı yolcu otobüsü ile önünde seyreden ve 32 yaşındaki Celal Aşık yönetiminde olduğu belirlenen 38 GJ 128 plakalı yem kırma makinesi yüklü kamyona çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyonun kabini kopup şarampole yuvarlandı.

Kazanın ardından yoluna devam eden otobüsün şoförü, aracı yaklaşık 1 kilometre ileride durdurup ortadan kayboldu. Kazada, kamyon şoförü Celal Aşık hayatını kaybetti, otobüsteki 28 yolcudan 12'si yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar, Niğde ve Bor'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada hayatını kaybeden Celal Aşık'ın cenazesi, sıkıştığı yerden 2 saatlik çalışmaya çıkarılarak morga kondu. Kaçan otobüs şoförünü bulmak için çalışma başlatıldı.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.