Konya'da Minibüs ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü , 7 Yaralı

Konya'nın Karapınar İlçesinde bir minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da Minibüs ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü , 7 Yaralı

Konya'ya bağlı Karapınar İlçesi'nde bir minibüs ile kamyonet çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saat 08.30 sularında Konya- Karapınar karayolu üzerinde bulunan İslik Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Abdullah Vedat Kalaç (53) yönetiminde olduğu açıklanan 34 ZN 2815 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Yücel Türkoğlu (32) yönetiminde olduğu belirtilen 42 JJ 228 plakalı kamyonetle iddiaya göre yoğun sis nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasının şiddeti ile minibüs devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü yara almadan kurtulurken, minibüs sürücüsü Abdullah Vedat Kalaç ve yanında bulunan Elif Akgün (21), Emir Topkaraoğlu (32), Burak Kızılkaya (29), Tufan Güven (27), Orhan Gündem (48), Şöhrap Çağlayan (48) ve Haldun Ülke (48) yaralandı. Yaralılar, bölgeye çağrılan ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralılardan Şöhrap Çağlayan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu belirtilirken, kamyonet sürücüsü Yücel Türkoğlu gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.