Konya'da Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü , 2 Yaralı

Konya'da bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Yayınlanma:
Konya'da Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü , 2 Yaralı

Konya'da önceki akşam bir otomobil ile kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de olayda yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Konya-Afyonkarahisar karayolunun 30'ncu kilometresinde meydana geldi. 35 yaşındaki Tahir Top idaresinde olduğu belirlenen 42 EEP 17 plakalı otomobil ile Dağdere Mahallesi mevkisinden anayola çıkmakta olan ve Mehmet Kala idaresinde olduğu tespit edilen 42 SC 477 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kasında Tahir Top, eşi 34 yaşındaki Rümeysa Top ve 2 yaşındaki çocukları Muradiye Eslem Top yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tahir Top, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Anne ve çocuğu ise ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü Mehmet Kala ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takitpe kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.