Konya'da Silahlı Kavga Oldu: 1 Ölü , 1 Yaralı

Konya'nın Meram İlçesinde iki grup arasında silahlı kavga oldu. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 1 Kişi ise olayda yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da Silahlı Kavga Oldu: 1 Ölü , 1 Yaralı

Son dakika haberi Konya'dan geldi.

Alınan son dakika bilgisine göre Konya'da iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Bugün akşama doğru saat 16.30 sularında merkez Meram İlçesi Yenice Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tütün ürünü satmakta olan Cemal Y. ve yanında bulunan arkadaşları ile işyerine gelen 28 yaşındaki Abdurrahman Güçlü ve Şevki Neng arasında henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa süre içerisinde silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, Abdurrahman Güçlü ve Şevki Neng, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı. Başından yaralanan Abdurrahman Güçlü, kaldırıldığı Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sırtından vurulan ve Meram Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Şevki Neng'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis, Meram'da çıkan silahlı kavga sonrasında otomobille kaçan Cemal Y. ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.