Konya'da TIR ile Yakıt Tankerinin Çarpışması Sonucu Patlama Oldu: 2 Kişi Öldü | SON DAKİKA

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da bir TIR ile yakıt tankeri çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konya'da TIR ile Yakıt Tankerinin Çarpışması Sonucu Patlama Oldu: 2 Kişi Öldü | SON DAKİKA

Bir kaza haberi daha Konya'dan geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da Karatay İlçesi'ne bağlı İsmil Mahallesi yakınlarında bir TIR ile yakıt tankeri çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında yakıt tankerinin patlaması ile ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü.

Bugün saat 13.50 sularında Konya'nın Karatay İlçesi'ne bağlı eskiden belde olan İsmil ile Büyükaşlama mahalleleri arasındaki yolda meydana gelen kazada, yakıt tankerinin, kum yüklü TIR ile çarpışması sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonrasında araçlar bir anda alev topuna döndü. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için çalışmasını sürdürüyor. Çevrede toplanan vatandaşlardan bazıları ise o anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.