Konya'daki Kazada 17 Yaşındaki Burak Demirci ve Ayşenur Okuş Hayatını Kaybetti , 42 Öğrenci Yaralı

Konya'da bir öğrenci servisi devrildi. Devrilme sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 öğrencinin hayatını kaybettiği, şoför ve 42 öğrencinin de yaralandığı açıklandı. İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Konya'daki Kazada 17 Yaşındaki Burak Demirci ve Ayşenur Okuş Hayatını Kaybetti , 42 Öğrenci Yaralı

Konya'da feci trafik kazası meydana geldi.

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde öğrencileri taşıyan otobüsün, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu 2 öğrenci hayatını kaybetti, şoför ve 42 öğrenci de olayda yaralandı.

Bugün saat 08.00 sularında Cihanbeyli- Konya Karayolu ilçe girişinde Meteoroloji Müdürlüğü yakınında meydana gelen trafik kazasında, Konya'dan Cihanbeyli'deki Sağlık Meslek Lisesi'ne öğrenci taşıyan ve Mustafa Tuncel yönetiminde olduğu açıklanan 42 R 3600 plakalı otobüs, iddiaya göre buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada, otobüsün altında kalan 17 yaşındaki Burak Demirci ve aynı yaştaki Ayşenur Okuş, yaşamını yitirdi. Sürücü Tuncel ve 4'ü ağır 42 öğrenci yaralandı. Otobüsün altında kalan 12'nci sınıf öğrencileri Demirci ve Okuş'un cesetleri iş makinalarının yardımıyla çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri otobüste 44 öğrencinin bulunduğu ve yaralı 42 öğrenciden 4'ünün ağır olduğunu, diğer öğrencilerin çoğunun tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığını belirtti. Otobüste koltuklarda emniyet kemerinin olduğu, öğrencilerin kemer takıp takmadığının da araştırıldığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.