Konya'dan Son Dakika ! 40 Aracın Çarpıştığı Zincirleme Trafik Kazası: Yaralılar Var

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da 40 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası oldu. İşte kazanın detayları ve bölgeden alınan son dakik bilgileri.

Yayınlanma:
Konya'dan Son Dakika ! 40 Aracın Çarpıştığı Zincirleme Trafik Kazası: Yaralılar Var

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da zincirleme trafik kazası oldu.

Son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle meydana gelen sis ve buzlanmada 40 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çoğu servis araçlarının karıştığı kazada yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgeleri'nin yoğunlukta olduğu Konya- Ankara Karayolu Aksaray Köprülü Kavşağı yakınında meydana geldi. Sis ve buzlanma nedeniyle ilk belirlemelere göre 1'i şehirlerarası yolcu otobüsü, 1'i belediye otobüsü ve 5'i işçi servisi olmak üzere 7 otobüs, yine çoğunluğu işçi servisi 8 minibüs, 1 TIR, 3 kamyon ve yaklaşık 20 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada bir otomobilin TIR ve otobüsün altında kaldığı görüldü. Çoğunluğu servis aracının karıştığı kazada, çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolun Ankara'ya gidiş istikameti ulaşıma kapandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.