Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Yunus Ertürk Şırnak'taki Patlamada Şehit Oldu

Şırnak'ta bugün terör örgütü PKK'lı militanların hain saldırısı sonucu Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Yunus Ertürk şehit oldu. Şehidin baba evine acı haber ulaştırıldı. Şehidin son paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Yayınlanma:
Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Yunus Ertürk Şırnak'taki Patlamada Şehit Oldu

Şırnak'ta bugün terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerden 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yunuz Ertürk'ün acı haberi, Konya'nın Akşehir İlçesinde bulunan ailesine ulaştı. Araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerimizin baba ocağına şehit ateş düştü.

Hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yunus Etrük'ün, şehadet haberi, eskiden belde statüsünde olan Doğrugöz Mahallesi'nde oturan ailesine Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ve Belediye Başkanı Ak Partili Salih Akkaya tarafından ulaştırıldı. Acı haberi alan baba Mehmet Ertürk, "Vatan sağ olsun" dedi. Anne Ayşe Ertürk, "Sarı Yunusum, kuzum" diye ağıtlar yakarak sinir krizleri geçirdi. Hazırda bekleyen sağlık görevlileri acılı anneye müdahalede bulundu. Ailesinin ise Jandarma Uzman Çavuş Yunus Ertürk'ü, yaralı olarak bildikleri öğrenildi. Acı haberi duyan yakınları eve akın etti.

2'si kız 3 kardeş olan şehit Ertürk'ün eşi Firdevs ve 2 yaşındaki kızı Elif'in Şırnak'ta olduğu edinilen son dakika bilgileri arasında.

Şehit Yunus Ertürk'ün, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinde en son 20 Mart günü Diyarbakır'da şehit düşen Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın fotoğrafı ile fotoğrafının altına, "Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ile çalışan arkadaşları anlatıyor;

Bir gün içtima alanında bizi topladı. Şehit haberi almıştı. Bize dönüp:

"Demek ki biz iyi adamlar değiliz. İyi adamların hepsi şehit oluyor" demişti. Mekanın cennet olsun, İYİ ADAM!" mesajını paylaştığı görüldü.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.