Konyalı Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmak Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekatında önceki gün meydana gelen saldırıda şehit olan Konyalı Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmakîn acı haberi Konya'da bulunan ailesine verildi.

Yayınlanma:
Konyalı Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmak Şehit Oldu

Konya'ya ikinci şehit ateşi düştü.

Fırat Kalkanı Harekatında önceki akşam DEAŞ tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan ve tedavi altına alınan 24 yaşındaki Piyade Kıdemli Cavuş Astsubay Okan Altıparmak da şehit oldu. Aynı çatışmada şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Burak Boz ile birlikte Konya'ya ikinci şehit ateşi düşmüş oldu.

Suriye’nin kuzey bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) ele geçirmeye çalıştığı El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları ile Türk askerleri arasında önceki gün çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 14 asker şehit oldu.

Çatışmada şehit olan askerlerden Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmak'ın, memleketi Seydişehir İlçesi Taraşcı Mahallesi'nde ateş düştü. Şehit Altıparmak'ın annesi Neriman ve babası Yaşar'ın İstanbul Üsküdar'da oturduğu öğrenildi. Seydişehir'deki dedesi İsmail Altıparmak'a ise henüz haber verilmediği belirtildi. Şehit Altıparmak'ın ikiz kardeşi Oktay Altıparmak'ın da asker olduğu öğrenildi. Şehit Altıparmak'ın cenazesinin ailenin tercihine göre İstanbul ya da Konya'da defnedileceği belirtildi.

Şehit askerlerden Piyade Uzman Çavuş Burak Boz'un, memleketi Ereğli İlçesi Cinler Mahallesi'nde bulunan baba Özkan anne Gülhan Boz'a, acı haber gece yarası askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Boz'un cenazesinin yarın defnedilmesi bekleniyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.