Konyalı Polis Memuru Uğur İlki Şırnak'ta Beylik Tabancası ile İntihar Etti

Şırnak'ta görev yapmakta olan polis memuru Uğur İlki, beylik tabancası ile intihar etti. Arkadaşlarının hastaneye kaldırmasına rağmen polis memuru kurtarılamadı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Konyalı Polis Memuru Uğur İlki Şırnak'ta Beylik Tabancası ile İntihar Etti

Şırnak'ta bir polis memuru intihar etti. Adı Uğur İlki olarak açıklanan polis memurunun beylik tabancası ile intihar ettiği öğrenildi.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü bünyesinde polis olarak görev yapmakta olanmemur Uğur İlki, kaldığı lojmanda beylik tabancasıyla intihara kalkıştı. İntihar eden Uğur İlki'nin yardımına silah sesini duyan meslektaşları koştu. Meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri polis memuru Uğu İlki'yi, ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Uğur İlki, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Konya nüfusuna kayıtlı polis memuru polis memuru Uğur İlki'nin intihar nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, polis haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.