Konya'nın Seydişehir İlçesinde Feci Trafik Kazası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direğine çarpan otomobil devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kşi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Konya'nın Seydişehir İlçesinde Feci Trafik Kazası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Konya'da feci bir trafik kazası oldu. Seydişehir İlçesinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Aracın direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Gece saat 03.30 sularında Seydişehir- Beyşehir karayolu üzerine bulunan Saddetler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Nevzat Tekin yönetiminde olduğu açıklanan 14 KJ 402 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarpıp, devrildi. Aracın diğreğe çarpıp devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen otomobilin sürücü Nevzat Tekin ile yanında bulunan Ahmet İlgi yaralandı, Savaş Tekin ve Fahri Coşkun ise kazada hayatını kaybetti.

Devrilen aracın içinde sıkışan yaralı Nevzat Tekin ve Ahmet İlgi, ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılıp, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk tedavilerinin ardından Konya'ya sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisi alınırken, yapılan test sonucundan sürücü Nevzat Tekin'in, 1.14, Ahmet İlgi'nin de 1.09 promil alkollü olduğunun tespit edildiği belirtildi.

KONYA'NIN SEYDISEHIR ILCESI'NDE KONTROLDEN CIKAN OTOMOBILIN AYDINLATMA DIREGINE CARPMASI SONUCU 2 KISI OLDU, 2 KISIDE YARALANDI. (FOTO: YASAR COSKUN/SEYDISEHIR,DHA)

Kaza sonucu hayatını kaybeden Savaş Tekin ve Fahri Coşkun'un cesetleri de Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

KONYA'NIN SEYDISEHIR ILCESI'NDE KONTROLDEN CIKAN OTOMOBILIN AYDINLATMA DIREGINE CARPMASI SONUCU 2 KISI OLDU, 2 KISIDE YARALANDI. (FOTO: YASAR COSKUN/SEYDISEHIR,DHA)

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kaza haberlerinden, yerel haberlerde ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Konya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.