Köy Muhtarı Metin Feyzioğlu ve Yusuf Halaçoğlu'nu Muhtar Odasına Almadı

Çorum'un Konaklı Köyüne referandum propagandası için giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, köyün muhtar odasına alınmadı. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
Köy Muhtarı Metin Feyzioğlu ve Yusuf Halaçoğlu'nu Muhtar Odasına Almadı

Referandum propagandası için gezmeye devam eden Türkiye Barolar Birliği Metin Feyzioğlu'nun bu seferki durağı Çorum'un Konaklı Köyü oldu. Ancak Feyzioğlu'na buradan bir şok geldi. Konaklı Köyü Muhtarı Feyzioğlu'nu muhtar odasına almadı.

Barlolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, ve beraberindeki Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, bugün Çorum'un Konaklı Köyüne gitti. Köye gelen Feyzioğlu'nu, köyün muhtarı muhtar odasına almadı. Metin Feyzioğlu, yaptığı açıklamasında köy muhtarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat aldığını iddia etti.

Metin Feyzioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında köy muhtarının kendisini muhtar odasına kilitlediğini iddia etti. Feyzioğlu ayrıca açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkında söylediği 'kapıları kapattım' açıklamasının bunda etkisinin olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Feyzioğlu'na Sert Tepkisi

Önceki gün katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Feyzioğlu ile ilgili, "Evet için benim bakanıma konuşma imkanı vermeyenler...  Türkiye Barolar Birliği Başkanı oralara gitti. Oralarda kampanya yapıyor. Barolar Birliği Başkanı şu anda Türkiye'den başladı, Avrupa'yı dolaşıyor. Ve bu hukukçu. Barolar Birliği Başkanı'nın oralarda böyle bir çalışmayı yapması ne demek biliyor musunuz. Türkiye'de benim konumum bundan sonra belli. Sen şimdi hukuk içerisinde bundan sonra acaba Türkiye'de yönetim içinde bulunanlarla nasıl bir araya geleceksin. Sen bir defa benim kapımı çalamazsın. Kapattım kapıyı. Niye, çünkü sen Barolar Birliği'nin Başkanısın. Yani hukuk nedir bunu bildiğini iddia eden bir kurumun başkanısın. Böyle bir şey yapamazsın. Siyasetçi değilsin." sözlerini söyledi.

Mustafa Şentop'tan Feyzioğlu'na Tepki

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu eleştirerek, "Barolar Birliği Başkanı sağda, solda gezeceğine, önce oturup eleştirileri için hazırladıkları metindeki bilgi hatalarını düzeltmesi lazım. Milleti kandırmaması, sahtekarlıktan vazgeçmesi lazım" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.